Egy Blog

#80

2005. szeptember 02. - ZsubiHUN

Nyócvan. Csak meglett. Nem volt egyszerű munka, de összejött. Az elmúlt napokban létrejött pár új blog, amiket nem fogok látogatni, mert nem érdekelnek, nincs bennük olyan bejegyzés/írás, ami engem érdekelne. De visszatérve, arra, hogy ez egy kerek szám, leírom, hogy igazából itt nem ennek a szövegnek kellene szerepelni. Itt a legutóbbi WTCC futam cikknek kellene látszódnia, de az erősen félkész állapotban van, már Hétfő vagy Kedd óta. Sajnos nincs ihlet, elhagyott a múzsám. Remélem visszatér, mert a múlt hétvégén sporttörténelmi esemény történt és ezt mindenkivel meg szeretném osztani.

Most, egyébként Nfol-lal folytatok magasröptű beszélgetés az öngyilkosság nehézségeiről. Nem egyszerű művelet, az már biztos! Főleg akkor, ha valaki az asztali lámpájára akarja magát felakasztani. A világosságot adó elektronikai berendezés egy ember súlyától eldől, ami nem jó. Egy tevéhez nem lehet hozzákötni, mert az bebörtönöznék, mert egy öngyilkosságban segédkezett. Kamazt sem használhatunk, mert a Kraz vontatókötél miatt, a Kraz gyár dolgozói mérgesek lennének ránk, mert a konkurenciát használjuk...

Sok a gond a mai világban.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr825094983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása