Egy Blog

#79 - Az első benyomások

2005. szeptember 02. - ZsubiHUN

Újra itthon! Mostantól hallgatója vagyok a GAMF-nak. A tapsból ennyi elég lesz, köszönöm. Szerdán beköltöztem a koleszba, ami a szocálizmus idején munkásszállóként működött. Ez kívülről meg is látszik rajta. Belülről is. A szobákon is... Három ember jut nagyjából 20 nm2-re, ahol van három egész kényelmes ágy, egy hűtő, egy beépített szekrény, az elmúlt rendszerből, egy asztal, egy polcnak csúfolt valami, amihez eddig nem mertem hozzáérni, csak a cipőmet tároltam rajta, két polc, melyek a falra vannak felrögzítve és egy csap. Ez utóbbi elég jól jön, mert közös fürdő van, 45-50 embernek. Persze a WC is közös, de ez legalább jól néz ki. A fürdő kicsit nagyon katasztrófa. Nem vagyok tisztaságmániás, de ez... A már említett korból itt maradt metlaki, ami valamilyen rejtélyes oknál fogva kicsit ragad, öt db zuhanyzó, amin nincs függöny és nincs rendes padló, csak egy műanyag izé. A zuhanyrózsát fogni kell, a tusfürdőt nem lehet biztonságosan elhelyezni, a törülközőt nem lehet normálisan lepakolni.
Magasak lennének az igényeim?

Az iskola tetszik, most újították (még dolgoznak, nincs teljesen kész) föl a tantermek nagyrészét, a WC-ket, a tornatermet és a folyosókat. Igényes és tiszta. Ennél többet egy napból nem tudok leszűrni. Majd a regisztrációs hét után okosabb leszek.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr245094980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása