Egy Blog

#78

2005. augusztus 30. - ZsubiHUN

Nem lett meg a 80 bejegyzés, pedig hó végig szerettem volna ennyit. Ha kicsit többet foglalkozok a WRC-vel, akkor meg lett volna, de így... No mindegy, majd szeptemberben, leghamarabb másodikán. Hogy miért? Mert holnap kell beköltözni a koleszba (csak győzzem kivárni...) és két este nem leszek itthon. Pénteken valamikor délután érek vissza szerény otthonomba. Addig mindenhol nélkülöznötök kell. Remélem kibírjátok. A gólyatáborról nem írok semmit. Talán ezen is túlteszitek magatokat. Amennyiben mégsem, kérem keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!

Még korábban olyat írtam, hogy a WTCC-ről és WRC-ről teszek föl képeket. Akkor ezt komolyan gondoltam, de mostanra ez már kétségessé vált, mert a 15MB tárhelyemből ~10 lefoglalódott, maradt ~5MB. Ami a jövőre nézve elég kevés, év végéig biztos meg fog telni.

Találkozunk pénteken, amikor írok... de inkább nem mondok semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr25094978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása