Egy Blog

#73

2005. augusztus 12. - ZsubiHUN

Lassan vége ennek a szerencsétlen nyárnak. Tegnapelőtt hideg volt, tegnap már egész májusi volt az idő, kezdtem azt hinni, hogy újra meleg lesz, erre elkezdett esni az eső. Ki érti ezt?!

Tegnap este garden party-t csináltunk, grilleztünk. A grillt nagyjából egy óra alatt raktam össze mindenféle útmutató nélkül, mert az amatőröknek való. Csak a dobozon lévő képet néztem, az alapján raktam össze és tökéletesen működött. Jó volt.

Ma a mamáméknál a tanyán a tető csináltuk. Nem volt fárasztó, csak kevés izgalmat tartogat a cserepek ide-oda pakolgatása. Mivel holnap folytatjuk, így az estét itthon töltöm, a Killzone előtt ülve. Viszont holnap nagy buli lesz, oda mindenféleképpen megyek!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr465094960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása