Egy Blog

#71

2005. augusztus 08. - ZsubiHUN

A hétvégén szerény városunkban fúvószenekar és majorette fesztivál(?) volt. Csak szombat este néztem ki, de alig lehetett embereket látni, valahova mindenki eltűnt. Éjfélkor egy rövidke kis tűzijáték volt, melynek a vége elég látványosra sikeredett. Nem nagy dolog, de nagyon jól néz ki. Egyszerre lőttek föl négy vagy öt nagyot robbanó rakétát és ezek majdnem egyszerre robbantak föl. Igen jól nézett ki. Ezt követően behuppantunk a gépkocsiba. Tervünk nem volt más, mint pár kör megtétele, majd hazamenés és befekvés az ágyba. Nem így lett. Megyünk, meglátjuk, hogy viszonylag sok ember halad az egyik szórakozóhely (Kurta kocsma, ismert étterem, mindig van élőzene) felé. Szinte mindenki itt volt, még olyanok is, akiket jó ideje nem láttunk. Fogyasztottunk, majd felfigyeltünk három igen nagydarab security-ra. Ismert embereket kísérgettek, mert a szomszéd városban MTV (nem "emtíví", hanem "emtévé" = Királyi TV) roadshow volt. Ott volt Lagzi Lajcsi, Szandi, meg a többi MTV-s alak. Hozzánk eljött Hadú Péter, őt nem láttam, viszont Bálint Antónát láttam, aki alacsony, de pont úgy néz ki, mint a TV-ben. Ami valljuk be, nem meglepő.

Követelem vissza a nyarat!
Ez így nem állapot, hogy minden második héten pulóverben és hosszúnadrágban kell járkálni! hidegrekordok dőlnek meg. Nyáron! Augustus elején!
Követelem vissza a nyarat!

Mindenki nagy örömére összeütök valamiféle szösszenetet az elmúlt WTCC futamról.

Jó étvágyat kívánok mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr715094956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása