Egy Blog

#70

2005. augusztus 06. - ZsubiHUN

Már jó ideje nem írtam ide, remélem senki sem haragszik. Az elmúlt napokban sok érdekesség nem történt. Megjött a Network Adaptor, amire egy hónapot vártam, de megérte! Csütörtökön a földszintről felhoztuk a netet, levittük a kábel TV-t édesanyám szobájába. Ehhez két helyen kellett kifúrni a falat. Megszenvedtünk vele, de megérte, most minden szép és jó.

Az idő az elmúlt két napban végre lehűlt, esett az eső, felfrissült minden. Mára újra kisütött a Nap, kezd meleg lenni, visszatér a nyár.
Lassan kiderül, hogy felvettek e a kollégiumba, ha nem akkor kereshetünk albérletet. Megyek gólyatáborba 22-26-ig, tehát azokon a napokon nem leszek itt.

A forum továbbra is kihalt, úgy pang, mint egy hatalmas hangár! Csak egy napig tartó témák vannak, nagyon ritka, ha valami ennél tovább kitart. Ha rövid időn belül nem jönnek ki az új, teljes oldallal... Inkább nem mondok semmit, mindenki tudja mire gondolok. Követeljük a konzol.hu-t! Konzol.hu-t a népnek! Meg egyéb más dolgokat is, mint az első B13-on.

Most láttam az új T-com reklámot, ahol visszavágnak a Tele2-nek a múltkori reklámért. Elég merészek, de ők tudják.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr975094953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása