Egy Blog

#61

2005. július 25. - ZsubiHUN

Így hatvanon fölül az ember átgondolja az életét, mit is tett eddig, ami hasznos volt? ... Átgondoltam és arra jutottam, hogy a B13 nagyon üres lett, a blogok nem frissülnek, mindenki eltűnt. Az, hogy nyár van, idén nem a legjobb kifogás, mert egyik nap esik, van maximum 25°C, majd a következőn ezer ágra süt a Nap és legalább 35°C van. Ha elmentek nyaralni, azt megértem, akkor tényleg nincsenek net előtt. Remélem lassan visszatér a konzol.hu, mert ez így semmi jóra nem vezet.


Szombaton haverom kocsiját takarítottuk, ráment az egész napunk. Az egész nap kifejezés déltől értendő, ugyanis akkor kelünk. Most igyekszek minél hamarabb kikelni az ágyból, mert az alvással sok időt elpazarlok. Ma is sikerült korábban kelni, 10:33-kor! Tehát egészen estig a kocsiját takarítottuk, kívülről és belülről egyaránt, még a motortér is tiszta lett. Kb.: 6-ra végeztünk vele. Büszkék voltunk magunkra. Este lemaradtunk egy buliról, mert egy szomszédos városban volt "ingyenkaja". Anyukám és családja kapott meghívást, de éppen nálunk voltunk, így mentünk öten. (anyu, öcsém, öcsém asszonypajtása, haverom meg én) Halászlét szolgáltak föl, finom volt, majd biliárdoztunk, de az asztalok nem voltak az igaziak. Fél kettőre hazaértünk, nyomtattunk két papírt, majd eltettük magunkat aznapra. (Előbb nevén nem nevezett jó barátom aznap reggel 6-kor indult autópiacra...)


Vasárnap volt F1, délelőtt mamáméknál voltunk, az F1 majdnem jó volt, utána semmi sem történt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr705094896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása