Egy Blog

#55

2005. július 17. - ZsubiHUN

Tudom. Még mindig nincsenek itt, de ígérem, hogy jövő héten, amikor ráérek, legkésőbb péntek éjfélig mind a kettő itt lesz. Sőt! Itt lesz az Argentín rally is, mert annak már váge van, mint a botnak. Solberg nem tudott visszavágni, csak harmadik lett. Grönholm a második, Loeb az első. Ha így folytatódik az idény, akkor Solberg csak 2006-ban lesz bajnok, Loeb pedig rekordokat dönt és állít fel. Nem jó ez így.


Ma majdnem fogtam egy piros Wartburgot. A bácsinak ezúton is üzenem, hogy qrva anyád! Történt ugyanis, hogy mamáméktól hazafelé tartva, egy jó hosszú egyenes szakaszon jövünk. Megyek kb a megengedett sebességgel, mikor látom, hogy valami előz, egy nálánál lassúbb járművet, ami hivatalosan lassú jármű. Ennél már csak a gyalogosok haladnak lassabban. És a Wartburgok, ha a sofőr 60+ éves. De elfértünk. Hárman. Az egész úton. Pedig valamennyit még lassítottam, le is húzódtam, de a kolléga ebben nem volt partner, rendületlenül jött felém. Az ilyen miért vezet? Egy bizonyos kor után mindenkit kivizsgáltatnék, hogy mennyire jók a reflex-ei, látás, hallás, tapintás... Izé... Tehát értitek. Veszeélyesebbek, mint a friss jogsis suhancok!


Minden nap este 20:00 után szóljatok, hogy még nem írtam a rally-król!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr665094760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása