Egy Blog

#44

2005. június 30. - ZsubiHUN

Már régen írtam ide. Ha jók az emlékeim, akkor szombaton, valamikor délután. Akkor az érettségire pazaroltam néhány karaktert. Ezt most nem teszem, hiszen vége ennek az egésznek. De még van olyasmi, ami ehhez kapcsolódik. A felvételi. Valamikor augusztusban fog kiderülni, hogy mi a pálya, addig stresszben kell továbblendülnöm a mindennapokon, amik egész jól telnek. Tegnap megjött a Killzone, és oda vagyok érte, meg vissza. Írták, hogy jó, megunhatatlan, izgalmas, változatos, teljesen áthozza egy háború érzését, de hogy ennyire... Ezzel játszani kell, hogy megértsük. A történet nem rossz, kicsit hállivúdi, de jó.

Mától gyúrok vazze'! 4000 HuF-ba kerül, annyiszor megyek, ahányszor nem fáj és a nyár végére, lesz némi izomzatom is, ami nem baj, mert amennyi jelenleg borítja testemet, az kevés. Ma egy bemelegítő edzésen voltunk, de már ettől is izomlázam lesz.

Holnap keresek valami munkát, ami korán reggel kezdődik és kora délután végződik és jól is fizet.

Frissülni fog az autósportok részleg is, csak mostanában keveset foglalkozok vele. Vasárnap lemaradtam a WTCC futamokról, mert a port.hu-n, rosszul volt kiírva. De rövid időn belül írok a török és görög rally-ról is.

Aludjatok jól!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr485093849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása