Egy Blog

#32

2005. június 10. - ZsubiHUN

Az eső az elmúlt 36 órában esett vagy legalább szemerkélt. Most nem. Június közepe felé haladunk és nem süt a nap, nincs legalább 30°C, hanem hideg van, kb. 10°C van, nem süt a nap és nincs kitörően jó kedvem. Ennek egy oka a Magyar Posta, mely egy átlagos, nagyobb értékű csomagot/levelet nem tud egy hét alatt kiszállítani, mert még 20 másik helyre elviszik, ahol, ha szerencsém van le is nyúlja valami hozzáértő. Velem ilyen még nem fordult elő és nem is szeretném, ha előfordulna. Remélem ma megkapom. Az idő sem fog zavarni, inkább jó lesz, hogy ilyen takony idő van, mert nem érzek késztetést a ház elhagyására.


Reggel előkapartam a PS2-m dobozát, hogy átnézzem mi van benne. Egy csomó papír, most éppen a magyar nyelvű kezelési útmutatót bújom. Na jó. Nem most, mert most ezt a bejegyzést írom, de amikor nem ezt írom, akkor azt olvasom.
"A vezétlőegységet kizárólag kézzel szabad működtetni. Soha ne működtesse a vezérlőegységet a fejével, a könyökével, egyéb csontos testrészével, illetve az arcával vagy a hasával, és ne szorítsa a vezérlőegységet ezekhez a testrészeihez."
A hasammal? Eddig még nem próbáltam, de most, hogy mondják... Van benne fogalommagyarázat is!

Megint más. Tegnap megváltozott a forummet helyszíne. Az ár nem változott. Az új helyszínen, legyen mondjuk Szántód, nem egy nagy házban fogunk alukálni, hanem kettő, esetleg 3 4 fős faházban. Valamilyen táborban leszünk (baggins mondta), ami jó és a strand olyan 50 méterre található. A Tihanyi-fsz-tel szemben leszünk, itt szokták a jobbak átúszni a Balatont. Tehát itt leszünk, július 8-9-10-én. Jó bulinak ígérkezik, meglátjuk mi lesz.
Ja igen. A helyszín azért változott meg (Fonyód), mert aki azt a házat adja ki, nem akarja 2 éjszakára kiadni ilyen huligánoknak. Na jó. Kiadja 2 éjszakára, de ha érkezik egy jobb lehetőség, valaki kiveszi egy hétre, akkor neki adja, mi meg nézhetünk bután. Kedves, nem? Yzerman akart neki írni egy elektronikus levelet, de nem tette meg. Az új helyen állítólag egy kedves gondnok hölgy van, aki felajánlotta szolgálatait. A meetről akár több blogbejegyzés is születhet.

Jééééé! A PS2 magyar kezelési útmutatójára SCPH-30002C van írva, az angolra és egyéb más általam nem kedvelt nyelvűre meg SCPH-30004R. A dobozra is ez van írva. Megnézem mit írtak a gépre. Azon is R van. Érdekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr425093777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása