Egy Blog

#24

2005. június 02. - ZsubiHUN

Má' megin' elmaradtam magamtól, de ezen túllendülök. Eltelt pár nap, menoh csinált egy GT4 bajnokságot, ahol eddig nem állok túl jól, de a többi pályán majd belehúzok. Tegnap este nem voltam forumon, mert Heroes 3-azta. Ez a kedvencem a 4-be csak belenéztem, de nagyon nem tetszett. Most éppen nyerésre állok, majd kezdem újra, nehezeb fokozaton. Ma fellépve az olalra egy csomó új blog fogadott. Meglepődtem. Lett erotika, Zelda, aminek szörnyű a színe, lett egy személyes is. Aztán van ez a Softair, ami nem kicsit keltette fel az érdeklődésemet, jó móka lehet.

Ma megyek be a suliba megnézni az érettségiket. Remélem csak a német lesz 3-as és max. a földrajz, de az annyira nem fontos, meg szóbelin úgyis tudok javítani. A töri legyen 5-ös vagy csak pár százalékkal alatta, hogy szóbelin fel tudja hozni az elvárt szintre. A matekról inkább nem szólok, jobb a békesség.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr445088018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása