Egy Blog

#19

2005. május 27. - ZsubiHUN

Na az elmúlt napok, csak elteltek, nem volt semmi izgalom. Tegnap bementem a szitibe, de ott sem történt semmi említésre méltó, azon kívül, hogy a pizzériában 2000-est adtunk és 5000-ből adtak vissza. Haverom örült a belének, de nagyon. Jártunk pár kört, löktünk néhány biliárdgolyót, meg csocsóztunk is, egész jól ment, háromszor egymás után játszottunk döntetlent. Itt, a csúcson kell abbahagyni szabályt követtük és kiszálltunk. Utána haverom, aki az előbb többet kapott vissza, 300-ból csinált 2000 HuF-ot. Többel ment haza, mint amivel elindult. Holnap matek érettségi, szurkoljatok, meg 18 is leszek, úgyhogy lehet gratulálni. MOST!

Adamssonnal közös vállalkozásba fogtunk és csinálgatjuk a http://mr.b13.hu oldalt. Van itt minden, mi férfi szem-szájnak ingere! Jó autók, jó poénok és jó csajok. Tessék olvasgatni, nyálat csorgatni!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr525087997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása